Haastavammat ajat – interim mukaan työkalupakkiin

Kokenut Interim ammattilainen on avuksi erityisesti vaikeina aikoina. Parhaimmillaan ulkopuolinen asiantuntija tuo nopealla aikataululla täysin uusia näkemyksiä, implementoi muualta opittuja parhaita käytänteitä ja johtaa energisoivalla otteella onnistumaan muuttuneessa toimintaympäristössä.

Interim ammattilainen voi auttaa yritystä kehittämään uusia myyntistrategioita ja -taktiikoita, joilla voidaan parantaa kasvua ja kannattavuutta kun luvut sakkaa tai trendi on väärään suuntaan.

Oikein valitulla Interimillä on yleensä laaja-alainen kokemus ja tuntemus markkinoista, joka auttaa tunnistamaan parhaimmillaan uusia ansainta mahdollisuuksia.

Muuttunessa kilpailuympäristössä myös vakiintuneet prosessit ja organisaation palkitsemismallit on syytä arvioida uudelleen. Kun Interimille asetetaan selkeästi määritellyt tavoitteet ja mittarit, joiden avulla arvioidaan toimeksiannon lopputuloksia, auttaa tavoitteiden asetanta samalla organisaatiota kirkastamaan omaa tekemistä juuri niihin tärkeimpiin asioihin. Ja ennen kaikkea luopumaan vähemmän tärkeistä.

Interim ammattilainen voi auttaa työntekijöitä jakamalla kokemuksia ja käytännön tarinoita parhaimmista opeista, parantamaan raportointia ja analytiikkaa sekä navigoimaan päättäväisesti haastavissa tilanteissa. Mitä enemmän valittavalla ammattilaisella on käytännön kokemusta kriiseistä ja vaikeista kilpailutilanteista, sen parempi. Juuri kokemus tuo tekemiseen usein kaivattua rauhaa, kun on vaikeaa.

51 vuotiaana naisena, ikä ja terveys aika ajoin mietityttää. Ensimmäistä kertaa oikeastaan ikinä.

Vuosien lisääntyminen ja kokemuksen karttuminen on oikeastaan lahja, joka ei ole mikään itsestään selvyys. Erityisesti selviytymiset vastoinkäymisistä ovat tuoneet eniten voimaa, viisautta, vakautta ja perspektiiviä päivittäiseen tekemiseen. Työyhteisössä sopiva yhdistelmä eri sukupolvia on kuitenkin ennen kaikkea rikkaus.

Edelleen ja erityisesti nyt- haastavina aikoina – utelias ymmärtämään ja oppimaan uutta. Isoilla korvilla ja suurella sydämmellä kohti seuraavaa projektia. Ja valmiina jakamaan parhaimpia oppeja mutta ennen kaikkea itsekin kädet savessa. Ihan Parhautta. Saada aikaan.