Avainhenkilöiden sparraus

Henkilökohtainen sparraus avainhenkilöille ratkaisukeskeisesti

Näkeminen hieman kauemmaksi antaa voimaa ja kirkastaa ajatukset

Omien vahvuuksien näkeminen on joskus vaikeaa. On energisoivaa kun joku toinen kuuntelee ja vahvistaa, mutta myös korjaa tai haastaa tarvittaessa.

Minna Kelonen

Sparrauksen tavoite

  • Ratkaisukeskeinen sparraus keskittyy löytämään ratkaisuja ja keinoja asiakkaan henkilökohtaiseen tilanteeseen ja /tai oman vastuualueen haasteisiin sekä mahdollisuuksiin.
  • Tavoitteena on auttaa henkilöä tai tiimiä löytämään omat vahvuutensa, voimavaransa sekä ratkaisun johonkin ongelmaan.
  • Sparrauksen tavoitteena on auttaa hahmottamaan tilannetta eri näkökulmista, luomaan tavoitteita ja suunnittelemaan konkreettisia askelia kohti ratkaisua.
  • Lähtökohtana on positiivinen lähestymistapa ja omien voimavarojen vahvistaminen.
  • Esimerkkejä valituista aihealueista: haastavat henkilöstötilanteet, kohti kasvua ja kannattavuutta, myynnin strategian päivittäminen, myynnin tarinan kiteyttäminen, suorituksen johtaminen muuttuneessa toimintaympäristössä, komissiomallit myynti- ja asiakastyössä, henkilökohtainen hyvinvointi sekä arjessa jaksaminen
Kelos Consulting
”Kävin Minnan sparrauksessa 5 kertaa. Mentoroinnit liittyivät kuluttajamyynnin muutosjohtamiseen sekä haastavien henkilöstötilanteiden käsittelyyn. Sain uusia oppeja myynnin seurantaan, mittareihin ja bonus malleihin.

Jo ensimmäisellä kerralla huomasin Minnan ihmisläheisyyden sekä aidon kiinnostuksen auttaa. Minna on ihmisenä lämmin ja samalla terävän älykäs.

Hän hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia. Minnassa yhdistyy ratkaisukeskeisyys mutta myös ammattitaito siten, että hän jätti tilaa itsellekin ”hoksata” uutta.

Minnassa näkyy pitkä kokemus. Hän on selkeästi ollut mukana erilaisissa liiketoiminnoissa. Olen kiitollinen Minnalle kaikesta avusta.
Mentoroinnin ansiosta saimme laskusuuntaisen tuloskehityksen pysähdytettyä ja luvut lähtivät positiiviseen kasvuun kannattavuutta unohtamatta.

Suosittelen Minnaa lämpimästi kaikille, jotka haluavat varmaa ja osaavaa mentoria.”
Myynnin- ja asiakaspalvelun kokenut johtaja
Kaupalliset palvelut, Helsinki
Minna on innostava, kannustava, positiivinen energia. Tietää, mitä tekee ja mistä puhuu. Osaa auttaa valmennettavaa tunnistamaan omat vahvuudet sekä kehityskohteet. Aito halu auttaa kasvamaan ja kehittymään sekä pääsemään eteenpäin seuraavaa tavoiteltua steppiä kohti. Loistava sparrausapu myös haastavampiin tilanteisiin.
Sari-Anna Neuvonen
Customer Experience Lead & CRM Manager

Pakettihinta: 1300€+ ALV 24% ( Sisältää 5 kertaa 55 minuutin henkilökohtaista sparrausta valitusta aihealueesta )

Tarvitsetko sparrausta ja uutta näkökulmaa johtamistyöhön?

Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella tai alla olevilla tiedoilla, niin jutellaan kuinka voin auttaa!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Yhteydenottopyyntö